Elscooter med 3 eller 4 hjul

Vi tilbyder salg og reparation af elscootere

Hos Aakirkeby Cykler tilbyder vi både salg og reparation af elscooter til skarpe priser for privatpersoner, forskellige typer erhvervskunder og offentlige instanser. Vores kunder kommer ofte fra lokalområdet i Aakirkeby, Rønne og fra resten af Bornholm.

Stort udvalg af elscootere fra Lindebjerg og Top Scooter Nordic

Vi har et stort udvalg af Lindebjergs elscooterprogram, der dækker over både 3-hjulede og 4-hjulede elscootere. Derudover har vi også 3-hjulede cykler iblandt vores sortiment, som vi forhandler til en god pris.

Ud over vores store sortiment af elscootere fra Lindebjerg forhandler vi også elscooterne fra Top Scooter Nordic. Du kan finde mere information om deres sortiment ved at klikke her.

Kom og få en gratis prøvetur

Vi har altid elscootere på lager, så kom endelig en tur forbi vores forretning og få en gratis prøvetur på en elscooter eller kabinescooter. Vi har en stor lukket parkeringsplads, som du kan køre rundt på. Derudover er det også muligt at få en demonstration på din hjemadresse, hvis du foretrækker det.

Få hjælp til at vælge den helt rigtige elscooter

Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores fag, og vi har derfor også stor erfaring inden for rådgivning omkring elscootere. Vi hjælper dig derfor gerne med at vælge det helt rigtige el-køretøj til dine behov. Er du for eksempel i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en 3-hjulet elscooter eller en 4-hjulet elscooter? Du skal bare ringe til os eller komme en tur ind forbi vores cykelhandler til en scootersnak.

I vores butik kan du også se nærmere på vores store tilbehørsprogram, der blandt andet dækker over:

  • Kurve
  • Regnslag
  • Køreposer
  • Stokkeholdere
  • Meget andet tilbehør.

Vi tager også din gamle elscooter i bytte, hvis det er blevet tid til en ny. Ønsker du en brochure omkring vores sortiment, så er du velkommen til at sende os en e-mail.

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til at vælge os. Se herunder og kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 56 97 00 47.

Vi startede i 1998, og har dermed mere end 20 års erfaring

Vi står klar med specialløsninger der passer præcis til dig

Med vores ekspertise står vi altid klar til at hjælpe dig

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cykelhandleren i centrum.

Altid god service. Siden 1998.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 16.00​

Kontaktoplysninger

Aakirkeby Cykler

Storegade 21, 3720 Aakirkeby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 97 00 47

E-mail: aakirkeby.cykler@gmail.com