Elcykler til damer og herrer

Vi forhandler et stort udvalg af elcykler

Er du på udkig efter en ny elcykel, og leder du i den forbindelse efter en lokal cykelhandler nær Rønne eller Aakirkeby på Bornholm? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Aakirkeby Cykler har vi et stort og velassorteret sortiment af nye elcykler, der passer til ethvert behov, uanset om du er på udkig efter en herre- eller damecykel på el.

Kyndigt personale står klar med kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvorvidt en elcykel overhovedet er den rette løsning for dig, eller synes du, at det er en jungle at finde rundt i udvalget af de mange forskellige elcykler? 

Vi har mange års erfaring inden for elcykler, og du kan derfor altid få kompetent rådgivning og vejledning fra vores kyndige personale i butikken. Vi udfører også reparation af cykel i vores cykelværksted.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige model i forhold til dine individuelle ønsker og behov samt dine ønsker til pris.

Det er nemlig vigtigt for os, at du kommer hjem med den helt rigtige dame- eller herreelcykel, der matcher lige netop dine individuelle behov og ikke mindst dit budget.

​Kom ind og få en prøvetur

Netop fordi det er så vigtigt for os, at du kommer hjem med den rigtige model, så har du naturligvis mulighed for at prøve vores forskellige elcykler i vores butik.

I vores butik kan du også se nærmere på vores øvrige sortiment af både damecykler såvel som herrecykler, som vi forhandler til ganske konkurrencedygtige priser, ligesom du løbende vil kunne finde gode tilbud på alle vores cykler, herunder også vores elcykler. 

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til at vælge os. Se herunder og kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 56 97 00 47.

Vi startede i 1998, og har dermed mere end 20 års erfaring

Vi står klar med specialløsninger der passer præcis til dig

Med vores ekspertise står vi altid klar til at hjælpe dig

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cykelhandleren i centrum.

Altid god service. Siden 1998.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 16.00​

Kontaktoplysninger

Aakirkeby Cykler

Storegade 21, 3720 Aakirkeby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 97 00 47

E-mail: aakirkeby.cykler@gmail.com