Cykelværksted med en dygtig og veluddannet cykelmekaniker

Reparation af cykler og scootere

Er bremsekablet på din cykel gået i stykker, eller er der noget galt med dine gear? Hvis din cykel skal til reparation, så kan du med fordel vælge vores cykelværksted. Hos Aakirkeby Cykler tilbyder vi nemlig reparation af elcykler, cykler og scootere til skarpe priser på vores eget værksted. Her vil din cykel blive repareret og serviceret af en dygtig og veluddannet cykelmekaniker.

Vi henter og bringer din cykel til vores cykelværksted

Når din cykel skal til reparation, har vi en stor forståelse for, at det kan være besværligt at få den transporteret hen til cykelværkstedet. Ofte fungerer cyklen slet ikke, eller også vil den ikke være sikker at køre på. Derfor tilbyder vi både at hente og bringe din cykel til reparation på vores cykelværksted. Vi kører blandt andet ud til adresser i Aakirkeby, Rønne og på resten af Bornholm flere gange om ugen for at hente og bringe cykler, der skal til eller fra reparation.

På den måde slipper du for besværet med at finde en transportløsning, så du kan få din cykel repareret og blive godt kørende igen.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for cykelreparation

Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores fag. Vi ved med andre ord, hvad vi laver, og du kan derfor altid forvente at få foretaget en grundig reparation af din cykel, når du vælger vores cykelværksted.

Vi står klar med specialløsninger, der passer til lige netop dig og dine behov, hvis der er behov for det, og med vores store ekspertise og erfaring kan vi også tilbyde kyndig hjælp og rådgivning, hvis du ønsker det.

Kontakt os og hør mere eller bestil en afhentning af din cykel

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din cykelreparation eller for at indhente et uforpligtende tilbud med en pris på din reparation.

Du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at bestille en afhentning af din cykel, så den kan blive repareret på vores cykelværksted. Så aftaler vi, hvornår vi kan komme og hente cyklen, og hvornår vi kan komme og levere den reparerede cykel retur til dig.

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til at vælge os. Se herunder og kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefon 56 97 00 47.

Vi startede i 1998, og har dermed mere end 20 års erfaring

Vi står klar med specialløsninger der passer præcis til dig

Med vores ekspertise står vi altid klar til at hjælpe dig

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cykelhandleren i centrum.

Altid god service. Siden 1998.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 16.00​

Kontaktoplysninger

Aakirkeby Cykler

Storegade 21, 3720 Aakirkeby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 97 00 47

E-mail: aakirkeby.cykler@gmail.com